UPS Hjelper Kunder Å Klimakompensere Pakke-Forsendelser I Hele Juni

NO 06/01/20

Oslo

UPS hyller verdens miljødag, den 5.juni, ved å kompensere kulldioksyd-utslipp for alle pakker som sendes med selskapets kulldioksyd-nøytrale (UPS carbon neutral) program i juni. Ved å kjøpe sertifisert karbondioksid, kompenseres pakkeforsendelsenes estimerte utslipp.

For å delta, må avsenderen betale en liten avgift som brukes for å kompensere kulldioksyd-avtrykket for pakkeforsendelsen. Når det er gjort, matcher UPS alle avsenderne i hele juni. Det betyr at klimakompensasjonen dobles og forsendelsen blir ”kulldioksyd-negativ”.

  • Hele transportindustrien, ikke bare UPS, påvirker miljøet daglig, og vi må alle gjøre hva vi kan for å redusere vårt fotavtrykk. Miljøvennlige kjøretøy og effektive og alternative energiløsninger er et viktig bidrag, men vi vet også at det er stor interesse hos våre kunder for kulldioksyd-nøytrale alternativer. Flere kunder i Norden benytter seg allerede konsekvent av UPS Carbon Neutral for å gjøre transporten mer bærekraftig, og med dette initiativet kan vi sammen gjøre enda større forskjell, sier Frank Jørgensen, UPS nordiske VD. 

UPS carbon neutral startet i 2010 og kompenserer for mer enn 60 millioner pakker hvert år, hvilket tilsvarer mer enn 100 000 tonn utslipp hvert år. UPS har også støttet prosjekter over hele verden som jobber med skogforvaltning, oppløsning av deponigass og kloakkbehandling. UPS karbonnøytrale forsendelsesalternativer er gjennomgått og godkjent av Société Générale de Surveillance (SGS), et inspeksjons- test- og verifiseringsselskap. UPS-kompensasjonsprosessen følger også The CarbonNeutral Protocol, en global standard fra Natural Capital Partner.  

  • Det er egentlig ingen bedre måte å feire Verdens miljødag enn å legge til rette for handlinger som vil hjelpe planeten. UPS håper å skape større bevissthet om vårt karbonnøytrale transportalternativ, slik at flere kunder kan dra nytte av det og dermed bidra til å finansiere storskala karbonreduksjonsprogrammer og redusere det totale karbonutslippet for transport, sier Suzanne Lindsay-Walker, UPS-sjef for bærekraftighetsansvarlig (CSO) og vice president for miljøsaker.

UPSs karbonnøytrale tilbud er bare en av mange måter selskapet hjelper avsendere med å redusere miljøpåvirkningen. UPS-kunder kan også velge mer bærekraftige alternativer for hjemlevering og løsninger designet for mer effektiv avkastning. Et alternativ er å sende pakker gjennom en av selskapets mange UPS Access Point®-lokasjoner, som finnes over hele verden.

I løpet av de siste ti årene har UPS investert over en milliard dollar i alternativt drivstoff, avansert teknologi og oppgradering av logistikknettverket sitt. Selskapet er i dag den største brukeren av fornybar naturgass i transportindustrien og har en spesialisert, alternativ drivstoff- og avansert teknologiflåte på mer enn 10 300 kjøretøyer. UPS kunngjorde også nylig at de planlegger å kjøpe over 6000 nye naturgassbiler innen 2022.

UPS vil automatisk matche alle betalinger i løpet av juni. For å begynne å sende varer mer bærekraftig allerede nå, klikk her. For mer informasjon om UPS sitt løpende initiativ for bærekraft, besøk www.ups.com/sustainability, og følg med på selskapets kommende 18th Sustainability Report når den lanseres 30.Juni 2020.

Om UPS

UPS er en global leder innen logistikk som tilbyr et bredt spekter av godstransportløsninger og jobber for å lette internasjonal handel. UPS jobber også med å utvikle avansert teknologi for å støtte næringslivet. UPS har hovedkontor i Atlanta, og opererer i mer enn 220 land og territorier over hele verden. UPS finner du på nettet på ups.com eller på pressroom.ups.com. Selskapets blogg finner du på longitudes.ups.com. For å få nyheter direkte fra UPS, besøk og følg @UPS_News på Twitter.

Inquiries

For more information about this press release, contact: